31/12/2023 31/12/2023 Βρισκόμαστε στην ευλογημένη περίοδος όπου απεκατεστάθει η σχέση του Θεού με τον άνθρωπο, εξαιτίας της σάρκωσης του Χριστού, εξαιτίας του έργου αυτού της Θείας Οικονομίας, Είναι ζωντανή η παρουσία του Χριστού, είναι η εποχή μετά τη Γέννηση του Χριστού. Το θέμα είναι όμως πόσο το βιώνουμε, πόσο το αξιολογούμε και πόσο ανταποκρινόμαστε σε αυτό το...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 11:47

Η Δύναμη του λόγου: Η Γέννηση του Χριστού είναι αφορμή για τη δική μας γέννηση

Διαδώστε:
Η Δύναμη του λόγου: Η Γέννηση του Χριστού είναι αφορμή για τη δική μας γέννηση

Βρισκόμαστε στην ευλογημένη περίοδος όπου απεκατεστάθει η σχέση του Θεού με τον άνθρωπο, εξαιτίας της σάρκωσης του Χριστού, εξαιτίας του έργου αυτού της Θείας Οικονομίας, Είναι ζωντανή η παρουσία του Χριστού, είναι η εποχή μετά τη Γέννηση του Χριστού.

Το θέμα είναι όμως πόσο το βιώνουμε, πόσο το αξιολογούμε και πόσο ανταποκρινόμαστε σε αυτό το δώρο του Χριστού, σε αυτή τη Χάρη του Θεού, λέει στην ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, την Κυριακή μετά τη Γέννηση του Χριστού.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή στην Pemptousia TV

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων