17/03/2023 17/03/2023 Στην PemptousiaTV, στις 12:40 και σε επανάληψη στις 23:35 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος μιλά για το νόημα και το περιεχόμενο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και την αξία της Νηστείας, κατά την περίοδο αυτή. Η πνευματική ζωή είναι ένας αγώνας άσκησης και εγκοπής του θελήματος του ανθρώπου. Ο πιστός αγωνίζεται για να ελευθερωθεί από το ζυγό της αμαρτίας...
17 Μαρτίου, 2023 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 12:37

Ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος για το νόημα και το περιεχόμενο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος για το νόημα και το περιεχόμενο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Pemptousia TV

Στην PemptousiaTV, στις 12:40 και σε επανάληψη στις 23:35 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος μιλά για το νόημα και το περιεχόμενο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και την αξία της Νηστείας, κατά την περίοδο αυτή. Η πνευματική ζωή είναι ένας αγώνας άσκησης και εγκοπής του θελήματος του ανθρώπου. Ο πιστός αγωνίζεται για να ελευθερωθεί από το ζυγό της αμαρτίας και την κυριαρχία των παθών. Στον πνευματικό αυτό αγώνα και την πορεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής προς την Ανάσταση σημαντικότατη θέση κατέχει και η νηστεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων