27/01/2022 27/01/2022 Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά τη μνήμη της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως και επί της ευκαιρίας στο πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας Pemtpousia TV μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 16.05 την υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Μητρόπολη Κιτίου το 2018. Την Τιμία Κάρα εκόμισε ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 17:26

Pemptousia.TV: Αφιέρωμα στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Pemptousia.TV: Αφιέρωμα στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο

Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά τη μνήμη της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως και επί της ευκαιρίας στο πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας Pemtpousia TV μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 16.05 την υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Μητρόπολη Κιτίου το 2018.

Την Τιμία Κάρα εκόμισε ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ, με τη συνοδεία Βατοπαιδινών πατέρων και υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος ενώ παρευρέθηκαν οι Πανιερώτατοι Μητροπολίτες Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ, Λεμεσού κ. Αθανάσιος, Ταμασού κ. Ησαΐας, Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, ο ιερός κλήρος και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων