21/01/2022 21/01/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Χαίρετε! Σας γράφω δεύτερη φορά. Θέλω να Σας εκφράσω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την δική Σας βοήθεια στην ίδρυση της δικής μου ολοκληρωμένης και ευτυχισμένης οικογένειας. Σας είχα γράψει 8 χρόνια πριν όταν δεν μπορούσα να...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 17:37

Αγία Ζώνη: Θαύμα μετά από περίοδο ατεκνίας

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: Θαύμα μετά από περίοδο ατεκνίας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Χαίρετε!

Σας γράφω δεύτερη φορά. Θέλω να Σας εκφράσω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την δική Σας βοήθεια στην ίδρυση της δικής μου ολοκληρωμένης και ευτυχισμένης οικογένειας.

Σας είχα γράψει 8 χρόνια πριν όταν δεν μπορούσα να συλλάβω και να γεννήσω υγειές παιδί. Παρακαλούσα να προσευχηθείτε για την οικογένειά μου και να μου στείλετε την κορδέλα, και το ΘΑΥΜΑ έγινε. Όταν ήρθε η κορδέλα εγώ ήδη ήμουνα στον 2 μήνα εγκυμοσύνης. Εγώ την φορούσα την κορδέλα και δεν την έβγαζα έως του μαιευτηρίου.

Χάριν της προσευχής Σας και της Ευλογίας του Θεού εμείς μεγαλώνουμε ωραίο υγιή γιό – τον Διονύσιο.

Ο Διονύσιος θα είναι το Αύγουστο 8 ετών.

Πέρασαν 7 χρόνια, και εμείς αρχίζουμε να σκεφτόμαστε για δεύτερο παιδί, και πάλι προβλήματα. Μου κάνουν διάγνωση στείρωση, λιγοστεύουν και οι εμμηνόρροιες και αρχίζει η κλιμακτήριος, αλλά εγώ είμαι μόνο 33 χρονών.

Εγώ θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα για ακόμη μια φορά,

Σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε, να προσευχηθείτε για την οικογένειά μου και να μου στείλετε την κορδέλα.

Εγώ πιστεύω πολύ στην δύναμίν Της, πιστεύω στο θαύμα, πιστεύω ότι θα γίνω δεύτερη φορά μητέρα του όμορφου και υγιούς μωρού.

Ειρήνη – Μιχαήλ, Διονύσιος (SIMON είναι επώνυμο)

Λένινγκραντ, Ρωσία

26 Ιουνίου 2021

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων