23/10/2021 23/10/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Από το 2006 εμείς με τον άνδρα μου ονειρευόμασταν να έχουμε παιδί αλλά αυτό δεν γινόταν. Και έτσι μια μέρα μου είπε μια γνωστή μου ότι θα φέρουν την Αγία Ζώνη και στη Σαμάρα. Έτσι...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 20:51

Αγία Ζώνη: “Το θαύμα έγινε μετά από 5 χρόνια ατεκνίας”

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: “Το θαύμα έγινε μετά από 5 χρόνια ατεκνίας”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Από το 2006 εμείς με τον άνδρα μου ονειρευόμασταν να έχουμε παιδί αλλά αυτό δεν γινόταν.
Και έτσι μια μέρα μου είπε μια γνωστή μου ότι θα φέρουν την Αγία Ζώνη και στη Σαμάρα. Έτσι αποφάσισα να πάω να προσκυνήσω το ιερό αυτό κειμήλιο· γιατί είχα ακούσει τόσο πολλά για μια πιθανή θεραπεία.

Πήγαμε να προσκυνήσουμε στις 6 το πρωί και εκεί υπήρχε μεγάλη ουρά, πάρα πολύ μεγάλη ουρά. Εγώ όμως δεν έχανα το θάρρος μου, ήσυχα στεκόμουνα και περίμενα. Όλη την ώρα αυτή προσευχόμουνα. Περιμέναμε στη σειρά περίπου 6 ώρες και ξαφνικά βλέπω στην γωνία μια τρύπα-πέρασμα. Εγώ πήγα εκεί και· εσείς δεν θα το πιστέψετε, βγήκα ακριβώς μπροστά στην εκκλησία, δηλαδή με αυτό το πέρασμα εγώ ξεπέρασα όλη την ουρά. Εγώ τά ’χασα. Ξεπέρασα τα κάγκελα και είμαι ήδη στα τρία μέτρα από το ναό. Πέρασαν 5 λεπτά και είμαι εκεί, μπροστά στο ιερό αυτό κειμήλιο. Όταν έφτασα να προσκυνήσω εγώ «χάθηκα» δηλαδή δεν θυμάμαι πως προσκύνησα.

Θυμάμαι μόνο όταν έφευγα από την εκκλησία μετά την προσκύνηση. Βγήκα έξω με την αίσθηση ότι δεν προσκύνησα καλά και δεν παρακάλεσα σωστά. Έτσι και έφυγα για το σπίτι. Στο σπίτι μου είχα την ίδια αίσθηση αλλά σιγά-σιγά όλα πέρασαν.

Μετά από ένα μήνα, μπορεί και λίγο παραπάνω εγώ έμαθα ότι έμεινα έγκυος.
Αυτό το θαύμα έγινε μετά από 5 χρόνια ατεκνίας. Ο γιός μας γεννήθηκε το 2012, χαίρει άκρας υγείας.

Τώρα ο γιός μας πάει 3η Δημοτικού.
Σας στέλνουμε και μερικές φωτογραφίες του.

Όλγα & Βιτάλιος P.
Σαμάρα, 5 Σεπτεμβρίου 2021

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων