05/02/2022 05/02/2022 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Προς τον Αξιότιμο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Γέροντα Εφραίμ Πατέρα μου, Ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΓΙΟΣΥΝΗ σας και να εκφράσω την ΠΙΣΤΗ μου και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ γιατί...
05 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2022 - 17:05

Συγκινητική μαρτυρία για θαύμα της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Συγκινητική μαρτυρία για θαύμα της Αγίας Ζώνης

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Προς τον Αξιότιμο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Γέροντα Εφραίμ

Πατέρα μου,

Ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΓΙΟΣΥΝΗ σας και να εκφράσω την ΠΙΣΤΗ μου και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ γιατί με τη δύναμη της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ, που εσείς απλόχερα μου αποστείλατε και την οποία από τότε και μέχρι σήμερα φοράει ο σύζυγός μου, βελτιώθηκε και σταθεροποιήθηκε η υγεία του.

Σας παρακαλώ, να μου αποστείλετε με χρέωση δική μου- με κούριερ τρεις (3) ζώνες ευλογημένες στην ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου, επειδή μία οξεία οσφυαλγία με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ΠΙΣΤΕΥΩ, μετά και από τις μή απιτυχημένες ιατρικές συμβουλές και προσπάθειες, μόνο με την ευλογημένη ζώνη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που θα φορέσω θα έχω αποτέλεσμα.

Από τις ζητούμενες ζώνες άλλες δύο θα δώσω σε ανθρώπους φίλους και συγγενείς που πάσχουν από καρκίνο.

Σας ενημερώνω ότι, δύο ευλογημένες ζώνες έδωσα σε δύο νεαρές κοπέλες που είχαν δυσκολία να τεκνοποιήσουν και η μία εξ αυτών ήδη απέκτησε μωρό, το οποίο σήμερα είναι δύο μηνών και με μία άλλη ζώνη έζωσα ένα νεαρό παιδί, πατέρα δύο μικρών παιδιών, ο οποίος πάσχει από εκτεταμένο καρκίνο του παγκρέατος και με την ΕΥΛΟΓΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ έκανε εγχείριση επιτυχώς και εξελίσσεται πολύ καλά.

Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ και περιμένω την αποστολή το συντομότερο.

Έχω υπ’ όψιν μου να σας γράψω εκτενώς για τα μέχρι τούδε και τα περαιτέρω που θα δώ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ για να τα καταγράψετε.

 

Με σεβασμό και απέραντη ΠΙΣΤΗ

Ε.Δ.Σ.

Αθήνα 9 Σεπτεμβρίου 2016

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων