14/10/2021 14/10/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Πάτερ Θεωνά, την ευχή σας! Δόξα τώ Θεώ! ! Το έλεος του Κυρίου μας έχει επιδαψιλεύσει για ακόμη μία φορά!!! Έκανε το θαύμα τόσο ο Γλυκύτατός μας ουράνιος Θεός Πατέρας όσο και η Γλυκύτατή μας...
14 Οκτωβρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 18:44

Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Το έμβρυο άφησε τους γιατρούς άναυδους”

Διαδώστε:
Θαύμα Αγίας Ζώνης: “Το έμβρυο άφησε τους γιατρούς άναυδους”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Πάτερ Θεωνά, την ευχή σας!

Δόξα τώ Θεώ! ! Το έλεος του Κυρίου μας έχει επιδαψιλεύσει για ακόμη μία φορά!!! Έκανε το θαύμα τόσο ο Γλυκύτατός μας ουράνιος Θεός Πατέρας όσο και η Γλυκύτατή μας Μάνα Παναγιά!!! Σήμερα το πρωΐ, μετά από 15 αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις το έμβρυο ως εκ θαύματος στην τελευταία, 15η εξέταση, ανάπνευσε και τράφηκε φυσιολογικότατα αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους χωρίς να μπορούν να το εξηγήσουν!!! Εξηγήσαμε στην κοπέλα σήμερα το πρωΐ να φορέσει την κορδέλα από την Αγία Ζώνη και να πάει να κάνει την εξέταση.

Με δάκρυα ευχαριστίας, τα παιδιά κι εγώ, ευχαριστούμε πρώτα τον Ελεήμονα Θεό, την Γλυκυτάτη μας Μάνα Υπεραγία Θεοτόκο και όλη την μοναχική αδελφότητα για την αγάπη σας και τις θερμές σας προσευχές!!! Δόξα τώ Θεώ!!!

Κ.Φ.

Κύπρος, 11 Ιουλίου 2013

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων