15/10/2021 15/10/2021 Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους) Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή: Λέγομαι Μ.Ντ., σύζυγος Σ.Ο.. Το Σεπτέμβριο του 2008 σας έγραψα να μου στείλετε την κορδέλα την αγιασμένη πάνω στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας να την φορέσω με πίστη για να μπορέσω ν’ αποκτήσω ένα...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 18:59

Θαύμα της Αγίας Ζώνης: “Έτσι γέννησα το δεύτερο γιο μου”

Διαδώστε:
Θαύμα της Αγίας Ζώνης: “Έτσι γέννησα το δεύτερο γιο μου”

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου
(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Λέγομαι Μ.Ντ., σύζυγος Σ.Ο.. Το Σεπτέμβριο του 2008 σας έγραψα να μου στείλετε την κορδέλα την αγιασμένη πάνω στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας να την φορέσω με πίστη για να μπορέσω ν’ αποκτήσω ένα παιδάκι με τη βοήθεια και τη χάρη της. Έχω ήδη ένα 10 χρόνων και ήθελα ακόμα ένα. Επί 6 χρόνια προσπαθούσα με πόνο ψυχής και πίστη τον αγώνα μου. Στο τέλος όλοι οι γιατροί το είχαν αποκλείσει. Με είπαν στείρα. Ο πόνος μου ήταν μεγάλος. Κάποια στιγμή μου έκαναν δώρο το βιβλίο με «Τα Θαύματα της Αγίας Ζώνης». Πήρα δύναμη και μόνο που το διάβασα. Επικοινώνησα μαζί σας και μου στείλατε την αγιασμένη κορδέλα.

Αφού έκανα όλα όσα πρέπει και φορώντας την συνέχεια τον Ιανουάριο του 2009 έμεινα έγκυος. Έτσι γέννησα το δεύτερο γιό μου. Δοξάζω και ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία γι’ αυτό και ευχαριστώ και εσάς για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2009

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων