17/04/2021 17/04/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: Θέλω να σας αναφέρω μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα με την οικογένειά μου με τη βοήθεια της ευλογημένης κορδέλας της Αγίας Ζώνης. Τον Οκτώβριο του 2007, ενώ η σύζυγος μου Α. διήνυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης για το...
17 Απριλίου, 2021 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 11:11

«Το παιδί θα είχε προβλήματα νευρολογικά»

Διαδώστε:
«Το παιδί θα είχε προβλήματα νευρολογικά»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

Θέλω να σας αναφέρω μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα με την οικογένειά μου με τη βοήθεια της ευλογημένης κορδέλας της Αγίας Ζώνης.

Τον Οκτώβριο του 2007, ενώ η σύζυγος μου Α. διήνυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης για το δεύτερο παιδί μας, χρειάστηκε να κάνουμε μια ιατρική εξέταση για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο θα ήταν φυσιολογικά τα όργανα του σώματός του. Η εξέταση καθώς και ο ιατρός μας προειδοποίησαν ότι σε πιθανότητες άνω του 50% το παιδί θα είχε προβλήματα νευρολογικά.

Τα αποτελέσματα μας διέλυσαν ψυχολογικά, αλλά παρόλα αυτά αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερη εξέταση. Στο διάστημα που διήρκεσαν οι εξετάσεις και μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα φόρεσα γύρω από τη μέση της συζύγου μου την ευλογημένη κορδέλα από την Αγία Ζώνη. Όλα τα επόμενα αποτελέσματα και οι εξετάσεις ήταν φυσιολογικά. Σήμερα έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι 7 μηνών.

Μετά το θαύμα προσπάθησα επανειλημμένα να επισκεφθώ τη Μονή Βατοπαιδίου για να προσκυνήσω την Αγία Ζώνη της Παναγίας, αλλά διάφορες περιστάσεις με εμπόδιζαν. Χαίρομαι που τελικά τα κατάφερα να έρθω και να εκφράσω την προσωπική μου εμπειρία.

Θ. Α.

Θεσσαλονίκη, 13.9.2008

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων