20/12/2020 20/12/2020 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης Στις 18.3.1996 μια γυναίκα διηγήθηκε στον πρωτοπρεσβύτερο Αρτέμιο Βλαντίμιρωφ, προιστάμενο της εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο Κράσνοε Σελό της Μόσχας- όπου έχει μεταφερθεί αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παντανάσσης- ένα περιστατικό που συνέβη στην οικογένειά της μετά τις έντονες...
20 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2020 - 21:26

“Η Παναγία γλίτωσε τον νεαρό από το θάνατο”

Διαδώστε:
“Η Παναγία γλίτωσε τον νεαρό από το θάνατο”

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής προς την Ι.Μ.Μ. Μονή Βατοπαιδίου για θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης

Στις 18.3.1996 μια γυναίκα διηγήθηκε στον πρωτοπρεσβύτερο Αρτέμιο Βλαντίμιρωφ, προιστάμενο της εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο Κράσνοε Σελό της Μόσχας- όπου έχει μεταφερθεί αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Παντανάσσης- ένα περιστατικό που συνέβη στην οικογένειά της μετά τις έντονες προσευχές της μπροστά σ’ αυτή την εικόνα. Ο γιός της επί πολλά χρόνια έπαιρνε «σκληρά» ναρκωτικά. Όλες οι προσπάθειες να τον αποτρέψει ήταν μάταιες. Μια ημέρα όταν αυτή η γυναίκα γύρισε σπίτι της, μετά τις προσευχές στην εκκλησία, ο γιός της ζήτησε να πιεί από τον αγιασμό που έγινε στην εικόνα της Παντανάσσης, και κατόπιν της είπε ότι σταματά πλέον να παίρνει ναρκωτικά, και θέλει να σπουδάσει κάποιο επάγγελμα με το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει όσους πάσχουν από τη χρήση ναρκωτικών. Από τότε πέρασαν τρεις μήνες. Οι γιατροί κατόπιν εξετάσεων διαπίστωσαν την απουσία ιχνών ναρκωτικών ουσιών και την ανανέωση του οργανισμού του. Τώρα αυτός σπουδάζει στο Ογκολογικό Κέντρο. Έτσι η Παναγία γλίτωσε τον νεαρό από το θάνατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων