02/12/2020 02/12/2020 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από την Μ.Τ. από την Κύπρο για το θαύμα που βίωσε με την Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.  «Σας στέλλω αυτό το γράμμα και σας παρακαλώ να αναπέμψετε ευχαριστήριο δοξολογία στη Παναγία μας, που μεσίτευσε ώστε η κόρη μου Μαρία να αποκτήσει ένα υγιές αγοράκι. Προσπαθούσε...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 10:30

«Τον ίδιο μήνα έμεινε έγκυος»

Διαδώστε:
«Τον ίδιο μήνα έμεινε έγκυος»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από την Μ.Τ. από την Κύπρο για το θαύμα που βίωσε με την Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. 

«Σας στέλλω αυτό το γράμμα και σας παρακαλώ να αναπέμψετε ευχαριστήριο δοξολογία στη Παναγία μας, που μεσίτευσε ώστε η κόρη μου Μαρία να αποκτήσει ένα υγιές αγοράκι.

Προσπαθούσε για δυο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Μετά την τελευταία μου επίσκεψη στην Ιερά Μονή σας τον περασμένο Σεπτέμβριο, έφερα μαζί μου Ζώνη και λαδάκι από την Παναγία Παραμυθία και της τα έδωσα. Ω του θαύματος! Τον ίδιο μήνα έμεινε έγκυος».

Με πολλή αγάπη

Μ.Τ.

12 Ιουλίου 2008

Λιοπέτρι, Κύπρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων