04/12/2020 06/12/2020 Διαδικτυακή εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση δωρεών που θα διατεθούν για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, καθώς και την γενικότερη αναβάθμιση του επιπέδου διδασκαλίας, ξεκίνησε η Ακαδημία των Τριών Ιεραρχών στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ακαδημία των Τριών Ιεραρχών είναι ένα ιδιωτικό Χριστιανικό Ορθόδοξο σχολείο με έδρα το Φλόρενς. Η αποστολή του είναι να προάγει...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 0:32

Εκστρατεία στήριξης της Ορθόδοξης εκπαίδευσης στην Αριζόνα – (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εκστρατεία στήριξης της Ορθόδοξης εκπαίδευσης στην Αριζόνα – (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδικτυακή εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση δωρεών που θα διατεθούν για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, καθώς και την γενικότερη αναβάθμιση του επιπέδου διδασκαλίας, ξεκίνησε η Ακαδημία των Τριών Ιεραρχών στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ακαδημία των Τριών Ιεραρχών είναι ένα ιδιωτικό Χριστιανικό Ορθόδοξο σχολείο με έδρα το Φλόρενς. Η αποστολή του είναι να προάγει τους μαθητές ως Ορθοδόξους Χριστιανούς και ενεργούς πολίτες με έμφαση στη διαμόρφωση του πνεύματος και τον αθλητισμό, καλλιεργώντας παράλληλα την Ελληνική γλώσσα, τη γλώσσα των Ευαγγελίων και όλων των σύγχρονων επιστημών.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας, η Ακαδημία αναπτύσσεται ραγδαία και οι δωρεές θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος της περιορισμένης χωρητικότητας των τωρινών εγκαταστάσεων που έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψη πολλών υποψηφίων μαθητών. Επίσης, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, η αναγκαιότητα κατασκευής νέων αιθουσών διδασκαλίας, βιβλιοθήκης και αθλητικών εγκαταστάσεων.

“Ο απόλυτος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε οικογένεια που αναζητά την υψηλότερης ποιότητας Ορθόδοξη Χριστιανική εκπαίδευση για τα παιδιά τους, θα βρει αυτή την ευκαιρία στην Ακαδημία των Τριών Ιεραρχών. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Ακαδημία στην σχετική ανάρτηση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Ακαδημίας στο GoFundMe για να προσφέρετε τις δωρεές σας: gofundme.com

Επίσημος ιστότοπος Ακαδημίας: 3hacademy.org

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο της Ακαδημίας για την προώθηση της εκστρατείας:

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων