29/02/2020 29/02/2020 Σε πρόσφατη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ομόνοιας διαπιστώνει κατάφωρη παραβίαση κάθε αρχής περί διαφάνειας καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζει σχετικό νομοσχέδιο χωρίς την στοιειώδη διαβούλευση και προπαρασκευή, αγνοώντας τις ενδιαφερόμενες κοινωνικές ομάδες, αλλά και τις συστάσεις της Επιτροπής της Βενετίας. “Δεν διστάζει να θέσει τετελεσμένα” υπογραμμίζει μη υπολογίζοντας ούτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε την...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 19:08

Αρπαγές περιουσιών τους καταγγέλουν οι Βορειοηπειρώτες από τον Ράμα

Διαδώστε:
Αρπαγές περιουσιών τους καταγγέλουν οι Βορειοηπειρώτες από τον Ράμα

Σε πρόσφατη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ομόνοιας διαπιστώνει κατάφωρη παραβίαση κάθε αρχής περί διαφάνειας καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζει σχετικό νομοσχέδιο χωρίς την στοιειώδη διαβούλευση και προπαρασκευή, αγνοώντας τις ενδιαφερόμενες κοινωνικές ομάδες, αλλά και τις συστάσεις της Επιτροπής της Βενετίας. “Δεν διστάζει να θέσει τετελεσμένα” υπογραμμίζει μη υπολογίζοντας ούτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε την Δικαιοσύνη. “Αυτό το κυοφορούμενο νομοσχέδιο αποτελεί ταφόπλακα για την ιδιοκτησία και τη νόμιμη περιουσία”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων