18/10/2020 18/10/2020 Με την αγιορείτικη τάξη και πνευματική κατάνυξη εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεωρων κ. Θεόκλητος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον Πρωτοσύγκελλο και Καθηγούμενο...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 14:41

Η μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου στην Ιερά Μ. Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου στην Ιερά Μ. Μονή Βατοπαιδίου

Με την αγιορείτικη τάξη και πνευματική κατάνυξη εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεωρων κ. Θεόκλητος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον Πρωτοσύγκελλο και Καθηγούμενο του Μεγάλου Μετεώρου και αλλοι Μετεωρίτες Καθηγούμενοι καθώς και από ιερείς, ιερομόναχους και διακόνους της αγιορείτικης Πολιτείας.

Τον δεξιό χορό των αναλογίων πλαισιώνουν Πατέρες της Ιεράς Μονής Καρακάλλου και τον αριστερό χορό Πατέρες της συνοδείας του Γέροντος Ιωάννου Ιερομόναχου από την Αγία Άννα.

Διαβάστε Ακόμα:

Εορτή της μνήμης του Αγίου Ευδοκίμου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Προς προσκύνηση τα Άγια Λείψανα του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού

Συνοδικό πανήγυρης Αγ. Ευδοκίμου – Μεγάλη χαρά για τη Βατοπαιδινή αδελφότητα

Πανηγυρικός Εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ομιλίες από το Συνοδικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδοχή Μητροπολίτου Σταγών στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Ραφαήλ Γεωργιάδη για το Πρακτορείο Ορθοδοξία:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων