05/02/2024 05/02/2024 Επίτιμος Δημότης Παραλιμνίου ανακηρύχθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ.  Παραλίμνι: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Ο Γέροντας Εφραίμ κόμισε την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας στην Κύπρο, με το Παραλίμνι να αποτελεί τον πρώτο σταθμό του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κατά την υποδοχή,...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 14:52

Επίτιμος Δημότης Παραλιμνίου ανακηρύχθηκε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ

Διαδώστε:
Επίτιμος Δημότης Παραλιμνίου ανακηρύχθηκε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ

Επίτιμος Δημότης Παραλιμνίου ανακηρύχθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. 

Παραλίμνι: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Ο Γέροντας Εφραίμ κόμισε την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας στην Κύπρο, με το Παραλίμνι να αποτελεί τον πρώτο σταθμό του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κατά την υποδοχή, ο Δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανακηρύξει σε Επίτιμο Δημότη και να επιδώσει το Χρυσό Κλειδί της πόλης, στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιαμανδρίτη Εφραίμ, σε ένδειξη τιμής  και ευγνωμοσύνης για την μεγάλη ευλογία να κομίσει την Αγία Ζώνη στο Παραλίμνι.

Κατά την επίδοση της απόφασης και του κλειδιού της πόλης, ο λαός αναφώνησε “Άξιος” χειροκροτώντας την απόφαση αυτή.

 Διαβάστε επίσης: 

Κύπρος, αποστολή ope.gr: Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Παραλίμνι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κύπρος, αποστολή ope.gr: Με τιμές αρχηγού κράτους η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων