07/04/2021 11/04/2021 Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα η ιερά πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην εορτάζουσα Ιερά Μεγίστη Μόνη Βατοπαιδίου.  Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος συλλειτούργησε με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και τους Βατοπαιδινούς πατέρες....
07 Απριλίου, 2021 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2021 - 14:04

Στιγμές από την πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (βίντεο)

Διαδώστε:
Στιγμές από την πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (βίντεο)

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα η ιερά πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην εορτάζουσα Ιερά Μεγίστη Μόνη Βατοπαιδίου. 

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος συλλειτούργησε με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, τον Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και τους Βατοπαιδινούς πατέρες.

Δείτε στιγμές από την ιερά πανήγυρη στο αποκλειστικό βίντεο του www.ope.gr:

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Η Πανήγυρις του Ευαγγελισμού στην Ι. Μ. Μονή Βατοπαιδίου

 

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων