28/09/2023 28/09/2023 Το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού καθώς και το Φόρουμ Θρησκευτικού Τουρισμού του Πανεπιστημίου ΛΟΓΟΣ διοργάνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου έκθεση φωτογραφίας στα Τίρανα αφιερωμένη στον Θρησκευτικό Τουρισμό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες με Ορθόδοξα θρησκευτικά μνημεία της Αλβανίας, που τραβήχτηκαν από πτυχιούχους και νυν φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος στον Θρησκευτικό Τουρισμό....
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2023 - 12:56

Έκθεση φωτογραφίας με Ορθόδοξα θρησκευτικά μνημεία της Αλβανίας

Διαδώστε:
Έκθεση φωτογραφίας με Ορθόδοξα θρησκευτικά μνημεία της Αλβανίας

Το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού καθώς και το Φόρουμ Θρησκευτικού Τουρισμού του Πανεπιστημίου ΛΟΓΟΣ διοργάνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου έκθεση φωτογραφίας στα Τίρανα αφιερωμένη στον Θρησκευτικό Τουρισμό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες με Ορθόδοξα θρησκευτικά μνημεία της Αλβανίας, που τραβήχτηκαν από πτυχιούχους και νυν φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος στον Θρησκευτικό Τουρισμό.

Τα θρησκευτικά μνημεία φωτογραφίζονται στο φυσικό τους περιβάλλον σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, αλλά και σε στιγμές με την παρουσία τουριστών ή προσκυνητών από διάφορες προσκυνηματικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν.

Η υλοποίηση της Έκθεσης εντάσσεται στην Εβδομάδα Θρησκευτικού Τουρισμού, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Πανεπιστήμιο ΛΟΓΟΣ και το Φόρουμ Θρησκευτικού Τουρισμού. Η Έκθεση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό στην Αίθουσα του Πανεπιστημίου στα Τίρανα από 27 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων