27/06/2020 27/06/2020 Το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου «Ορθοδοξία» πως η υγεία του Μακαριωτάτου είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική σήμερα. Συγκεκριμένα, η γραμματεία της Αρχιεπισκοπής αναφέρει: «Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των...
27 Ιουνίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 17:48

Επίσημη ενημέρωση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Διαδώστε:
Επίσημη ενημέρωση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου «Ορθοδοξία» πως η υγεία του Μακαριωτάτου είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική σήμερα.

Συγκεκριμένα, η γραμματεία της Αρχιεπισκοπής αναφέρει: «Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση. Διεπιστώθη στένωση στεφανιαίας αρτηρίας και αυθημερόν πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στεντ», με πολλή επιτυχία. Σήμερα Σάββατο, δόξα τω Θεώ, η υγεία του είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Οι θεράποντες ιατροί τον πληροφόρησαν ότι εντός 2 ημερών μπορεί να επανέλθει στην Αρχιεπισκοπή».              

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων