01/07/2020 01/07/2020 Ομαλά εξελίσσεται  η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Τιράνων, και σύμφωνα  με πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία ενδέχεται σύντομα (ίσως και εντός της ημέρας) να λάβει εξιτήριο. Την περασμένη Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Μακαριώτατος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση. Διεπιστώθη στένωση...
01 Ιουλίου, 2020 - 12:02

Ομαλή η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Διαδώστε:
Ομαλή η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Ομαλά εξελίσσεται  η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Τιράνων, και σύμφωνα  με πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία ενδέχεται σύντομα (ίσως και εντός της ημέρας) να λάβει εξιτήριο.

Την περασμένη Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Μακαριώτατος εισήλθε στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» των Τιράνων, ύστερα από καρδιακή ενόχληση. Διεπιστώθη στένωση στεφανιαίας αρτηρίας και αυθημερόν πραγματοποιήθηκε αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο «στεντ», με πολλή επιτυχία.

Το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση εξέφρασαν πολιτικοί από Ελλάδα και Αλβανία, Προκαθήμενοι της Ορθοδοξίας και Ιεράρχες , Ιερείς αλλά και πλήθος κόσμου.

Κοντά στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο βρίσκεται όλες αυτές τις ώρες ο π. Σπυρίδων, ο οποίος ενημερώνει τηλεφωνικά όλους τους συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου, οι οποίοι λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν μπορούν να τον επισκεφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκάρδιες ευχές για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας 

Τηλεφωνική επικοινωνία της ΠτΔ με τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Καλύτερα στην υγεία του ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας. Τι λένε οι γιατροί στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και το επίσημο ανακοινωθέν από την Αρχιεπισκοπή (ρεπορτάζ)

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι πολύ αγαπητός στην Αλβανία και ιδιαίτερα στους γιατρούς διότι με μέριμνα του ιδίου έχουν αναβαθμιστεί κατά πολύ οι συνθήκες στα νοσοκομεία αλλά και η Αρχιεπισκοπή έχει δημιουργήσει το δικό της νοσοκομείο το οποίο λειτουργεί ως πρότυπο για όλη την Αλβανία, και έχει σώσει πολύ κόσμο που δεν είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τα ιδιωτικά νοσοκομεία για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας , αν και έχει ήδη συμπληρώσει τα 90 χρόνια του συνεχίζει με τους ίδιους σχεδόν ρυθμούς  να προσφέρει και να δημιουργεί συνθήκες πνευματικές και κοινωνικές για την πρόοδο των ανθρώπων στην Αλβανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων