27/09/2018 27/09/2018 Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς. Ο υφυπουργός αμέσως μετά την συνάντηση τόνισε ότι «η πολιτική ηγεσία και η ηγεσία της Εκκλησίας πρέπει να συνεργάζονται, ώστε να επιλύσουν πολλά ζητήματα της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Ανταλλάξαμε, επίσης, απόψεις και για...
27 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:44

Στον Αρχιεπίσκοπο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Δημαράς.
Ο υφυπουργός αμέσως μετά την συνάντηση τόνισε ότι «η πολιτική ηγεσία και η ηγεσία της Εκκλησίας πρέπει να συνεργάζονται, ώστε να επιλύσουν πολλά ζητήματα της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Ανταλλάξαμε, επίσης, απόψεις και για ζητήματα της οικολογίας. Θέλουμε η Εκκλησία να είναι κοντά μας, αλλά και να βρούμε τρόπους πώς η Πολιτεία μπορεί να βοηθήσει το έργο της Εκκλησίας για την στήριξη των φτωχών και αδυνάτων».
Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι «θίξαμε ένα σπουδαίο κεφάλαιο, την συνεργασία Εκκλησίας και Πολιτείας στο να διατηρήσουμε την ισορροπία στην συντήρηση των μνημείων μας», ενώ επεσήμανε ότι «πρέπει να δημιουργηθεί μία υπηρεσία που να συγκλίνει τις δύο πλευρές για να μην χάσουμε μνημεία και περιβάλλον».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων