26/09/2018 26/09/2018 Συνάντηση με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Οι Συντονιστές συζήτησαν με τον Αρχιεπίσκοπο διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και συνεργασίας, καθώς επίσης, και ζητήματα που αφορούν στην Εκκλησία.   Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποτελεί βαθμίδα της Eλληνικής Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συστάθηκε το 2011, όταν...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 16:40

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Συνάντηση με τους Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Οι Συντονιστές συζήτησαν με τον Αρχιεπίσκοπο διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και συνεργασίας, καθώς επίσης, και ζητήματα που αφορούν στην Εκκλησία.

 


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποτελεί βαθμίδα της Eλληνικής Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συστάθηκε το 2011, όταν τέθηκε σε ισχύ η νέα διοικητική διαίρεση του Προγράμματος “Καλλικράτης”.
Oι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις είναι αυτοτελείς διοικητικές μονάδες αρμόδιες με αποστολή τις εκτελεστικές και ελεγκτικές δραστηριότητες του κράτους στην περιοχή ευθύνης τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων