28/06/2022 28/06/2022   Της Ευγενίας Δίτσα Η πρώτη θεία λειτουργία μετά το 2012 -και μάλιστα πανηγυρική- τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Προφήτη Ελισαίου στο Μοναστηράκι, που ήταν κλειστός λόγω έργων. Φέτος, ανήμερα της εορτής στην οποία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας, και ιερούργησε ο π. Νεκτάριος, παρέστησαν περίπου 20 πιστοί,...
28 Ιουνίου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 16:24

Επίσημη «πρώτη» για το εκκλησάκι του Προφήτη Ελισαίου στο Μοναστηράκι μετά το 2012!

Διαδώστε:
Επίσημη «πρώτη» για το εκκλησάκι του Προφήτη Ελισαίου στο Μοναστηράκι μετά το 2012!

 

Της Ευγενίας Δίτσα

Η πρώτη θεία λειτουργία μετά το 2012 -και μάλιστα πανηγυρική- τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Προφήτη Ελισαίου στο Μοναστηράκι, που ήταν κλειστός λόγω έργων. Φέτος, ανήμερα της εορτής στην οποία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας, και ιερούργησε ο π. Νεκτάριος, παρέστησαν περίπου 20 πιστοί, παλιοί γνώριμοι του Ναού. Ο π. Βαρνάβας μίλησε τόσο για τον Προφήτη Ελισαίο όσο και για το πόση σημασία δίνει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος στα «μικρά και έρμα εκκλησάκια» της Αρχιεπισκοπής. 

Όπως ανακοινώθηκε, το εκκλησάκι από τούδε και στο εξής θα λειτουργεί 10 φορές το χρόνο.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων