14/08/2019 14/08/2019 Με αφορμή την συμπλήρωση 45 χρόνων από την δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής και την κατάληψη της Αμμοχώστου από τα τουρκικά στρατεύματα, ο Δήμος Αμμοχώστου τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων πολεμιστών του 1974, των αμάχων που δολοφονήθηκαν στην Βασιλεύουσα και όσων έφυγαν στην προσφυγιά Το τρισάγιο τελέστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στο...
14 Αυγούστου, 2019 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2019 - 16:33

Ο Μητρ. Κωνσταντίας για την κατάληψη της Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κωνσταντίας για την κατάληψη της Αμμοχώστου

Με αφορμή την συμπλήρωση 45 χρόνων από την δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής και την κατάληψη της Αμμοχώστου από τα τουρκικά στρατεύματα, ο Δήμος Αμμοχώστου τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων πολεμιστών του 1974, των αμάχων που δολοφονήθηκαν στην Βασιλεύουσα και όσων έφυγαν στην προσφυγιά

Το τρισάγιο τελέστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στο οδόφραγμα Δερύνειας, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειου.

Στη συνέχεια, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρακάθισαν σε έκτακτη, ειδική συνεδρίαση κατά την οποία καταδίκασαν την εισβολή του Αττίλα και επαναβεβαίωσαν τον πόθο για επιστροφή στην Βασιλεύουσα.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Μητροπολίτη Βασιλείου για την κατάληψη της Αμμοχώστου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων