18/01/2020 18/01/2020 Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, το πρωί, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Λεμεσού κ. Αθανασίου πρώην Κιτίου κ. Χρυσοστόμου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, κατά τη διάρκεια του οποίου...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 13:27

Τιμούν τη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου στην Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Τιμούν τη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου στην Ι.Μ. Ταμασού

Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, το πρωί, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Λεμεσού κ. Αθανασίου πρώην Κιτίου κ. Χρυσοστόμου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελεστεί το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία του αοιδίμου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, σε συνεφγασία με τη Χριστιανική Ένωση Κυπρίων Επιστημόνων (Χ.Ε.Κ.Ε.), διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα: «Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: Ο Επίσκοπος της αγάπης και της θυσίας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00 το πρωί, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων