13/02/2024 13/02/2024 Ομιλία σε φοιτητές και νέους επιστήμονες στη Λεμεσό θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ.  Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο βρίσκεται δίπλα από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.  Η πόλη της Λεμεσού έχει τη μεγάλη ευλογία να...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 10:14

Ομιλία Γέροντα Εφραίμ στη Λεμεσό σε φοιτητές και νέους επιστήμονες

Διαδώστε:
Ομιλία Γέροντα Εφραίμ στη Λεμεσό σε φοιτητές και νέους επιστήμονες

Ομιλία σε φοιτητές και νέους επιστήμονες στη Λεμεσό θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. 

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως το οποίο βρίσκεται δίπλα από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. 

Η πόλη της Λεμεσού έχει τη μεγάλη ευλογία να προσκυνήσει αυτές της ημέρες την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου την οποία κόμισε την Κυριακή, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ. Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του πιστού λαού στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, έως και την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων