25/09/2021 25/09/2021 Την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ «Creative Cinema Meetings in Cyprus» με την προβολή της ταινίας «Τα Θαύματα της Οσίας Ξένιας» θα φιλοξενήσει αύριο Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής στο Επισκοπείο. Το Διεθνές Φεστιβάλ «Creative Cinema Meetings in Cyprus» συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Κύπρο, τον Ρωσικό Οίκο...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:13
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 18:48

Μητρόπολη Ταμασού: “Τα θαύματα της Οσίας Ξένης” σε Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ταμασού: “Τα θαύματα της Οσίας Ξένης” σε Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ «Creative Cinema Meetings in Cyprus» με την προβολή της ταινίας «Τα Θαύματα της Οσίας Ξένιας» θα φιλοξενήσει αύριο Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, η Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής στο Επισκοπείο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ «Creative Cinema Meetings in Cyprus» συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Κύπρο, τον Ρωσικό Οίκο στη Κύπρο και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Βιατσεσλάβ Ζαρενκόβ «Creative Universe» με σκοπό να παρουσιάσει στο κυπριακό κοινό εξέχοντες Ρώσους καλλιτέχνες και τη δουλειά τους.

Το Φεστιβάλ θα αρχίσει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 στο ανοιχτό θέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής στο Επισκοπείο με την προβολή της ταινίας «Τα Θαύματα της Οσίας Ξένιας» με υπότιτλους στα ελληνικά. Την ταινία θα παρουσιάσει ο εμπνευστής της δημιουργίας της ταινίας, δημιουργός του Ιερού Ναού του Αποστόλου Ανδρέα και πάντων των Ρώσων Αγίων, κύριος Βιατσεσλάβ Ζαρενκόβ.

Η ταινία παρουσιάζει την ζωή της Οσίας Ξένιας, την ιστορία δημιουργίας του Ναού της Οσίας Ξένιας στη Αγία Πετρούπολη και διηγήσεις ανθρώπων που ένιωσαν την ευλογία της.

Η ταινία έχει την ευλογία του Μητροπολίτη της Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκα Βαρσανούφιου και έχει λάβει βραβείο στο φεστιβάλ «Άγιος Βλαδίμηρος».
Η εκδήλωση αρχίζει στις 19:00 και η είσοδος είναι δωρεάν με υποχρεωτική εγγραφή (λόγω τήρησης των μέτρων κατά του COVID-19) στον σύνδεσμο https://forms.yandex.ru

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται με παρουσίαση Safe Pass 72 ωρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων