20/09/2022 20/09/2022 Στο φιλανθρωπικό δείπνο, που οργάνωσε η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, παραβρέθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εν πλω, εντός του πλοιαρίου Salone, στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ομιλήσει για πνευματικά θέματα στους παρευρισκομένους και η όμορφη εκδήλωσε έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε εκκλησιαστικά...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 18:22

Ο Μητροπολίτης Ταμασού σε φιλανθρωπικό δείπνο εν πλω

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού σε φιλανθρωπικό δείπνο εν πλω

Στο φιλανθρωπικό δείπνο, που οργάνωσε η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, παραβρέθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εν πλω, εντός του πλοιαρίου Salone, στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ομιλήσει για πνευματικά θέματα στους παρευρισκομένους και η όμορφη εκδήλωσε έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε εκκλησιαστικά τραγούδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων