18/12/2021 18/12/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα υποδέχθηκαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, την Τιμία Κάρα του Οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς. Την Τιμία Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Γεωργίου, Προϊστάμενος του Ανδρώου Μητροπολιτικού Ησυχαστηρίου Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι και την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 19:28

Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Οσίου Αββακούμ και του Τιμίου Σταυρού του Αγίου Πορφυρίου στην Πάνω Δευτερά

Διαδώστε:
Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Οσίου Αββακούμ και του Τιμίου Σταυρού του Αγίου Πορφυρίου στην Πάνω Δευτερά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα υποδέχθηκαν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, την Τιμία Κάρα του Οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς.

Την Τιμία Κάρα κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Γεωργίου, Προϊστάμενος του Ανδρώου Μητροπολιτικού Ησυχαστηρίου Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι και την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο.
Μετά την υποδοχή των θησαυρισμάτων, ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός.

Στην υποδοχή αρκετοί κληρικοί της Μητροπόλεως Ταμασού.

Στο τέλος του Εσπερινού, ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του εν λόγω Ιερού Ναού, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, τον πατέρα Νεκτάριο για την αποδοχή της πρόσκλησης των ιερών θησαυρισμάτων και όλους τους κληρικούς και λαϊκούς για την παρουσία τους.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ο πατήρ Θεόδωρος δώρησε στον Σεβασμιώτατο εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου, στον πατέρα Νεκτάριο ένα σετ με ιερά σκεύη για το Ησυχαστήριο, Σταύρο επιστήθιο και εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου. Επίσης, εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου παρέδωσε και στην αδελφότητα του Ησυχαστηρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων