24/11/2018 24/11/2018 Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Στυλιανού, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 5.30 μμ, θα τελεσθεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου. Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος. κ. Νικολάου....
24 Νοεμβρίου, 2018 - 22:14

Πανηγυρίζει ο Άγιος Στυλιανός Λινόπετρας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Άγιος Στυλιανός Λινόπετρας

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Στυλιανού, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 5.30 μμ, θα τελεσθεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού, κ. Αθανασίου.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος. κ. Νικολάου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4.30 θα τελεσθεί εσπερινός και παράκληση προς τον Άγιο Στυλιανό.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, θα εκτίθεται προς προσκυνήσιν τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Στυλιανού και η εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσης. Ο ιερός ναός θα είναι ανοιχτός καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα για προσκύνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων