31/05/2019 31/05/2019 Στις 30 Μαΐου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας, κ. Σάββας τιμήθηκε με το «Δακτυλίδι της Ανεξαρτησίας». Το “δακτυλίδι της ανεξαρτησίας” της Δημοκρατίας της Πολωνίας είναι ένα έργο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της 100ής επετείου από την ανάκτηση της ανεξαρτησίας της Πολωνίας. Απονέμεται σε...
31 Μαΐου, 2019 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2019 - 9:29

Στον Μητρ. Σάββα το “Δακτυλίδι της Ανεξαρτησίας”

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Σάββα το “Δακτυλίδι της Ανεξαρτησίας”

Στις 30 Μαΐου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας, κ. Σάββας τιμήθηκε με το «Δακτυλίδι της Ανεξαρτησίας».

Το “δακτυλίδι της ανεξαρτησίας” της Δημοκρατίας της Πολωνίας είναι ένα έργο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της 100ής επετείου από την ανάκτηση της ανεξαρτησίας της Πολωνίας. Απονέμεται σε άτομα που συνέβαλαν στην ασφάλεια της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων