06/10/2020 06/10/2020 Το πολύ ενδιαφέρον θέμα του αποκλεισμού των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες από την εποχή του Καιάδα μέχρι σήμερα θα αναπτυχθεί αύριο το απόγευμα, Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου, μετά τον Εσπερινό. Ο ομιλητής θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το γιατί ο Θεός επιτρέπει να γεννιούνται άνθρωποι με...
Ενορίες : Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου
06 Οκτωβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 18:57

Από τον Καιάδα μέχρι σήμερα – Ομιλία για τα ΑμεΑ

Διαδώστε:
Από τον Καιάδα μέχρι σήμερα – Ομιλία για τα ΑμεΑ

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα του αποκλεισμού των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες από την εποχή του Καιάδα μέχρι σήμερα θα αναπτυχθεί αύριο το απόγευμα, Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου, μετά τον Εσπερινό. Ο ομιλητής θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως το γιατί ο Θεός επιτρέπει να γεννιούνται άνθρωποι με αναπηρίες, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν επιτρέπουν να γεννιούνται παιδιά με αναπηρίες, αλλά και τι θα χάσουμε αν στερηθούμε την παρουσία τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων