21/03/2023 21/03/2023 Της θερμές ευχαριστίες του για τη χρηματοδότηση των εργασιών αποπεράτωσης  του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας εκφράζει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή την οποία υπογράφει εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο Αντιπρόεδρός κ. Βασίλης Κατωπόδης, αναφέρει: “Η επιτροπή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη και την...
Ενορίες : Αγίου Μηνά Λευκάδας
21 Μαρτίου, 2023 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 15:13

Ευχαριστίες για τη χρηματοδότηση της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας

Διαδώστε:
Ευχαριστίες για τη χρηματοδότηση της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας

Της θερμές ευχαριστίες του για τη χρηματοδότηση των εργασιών αποπεράτωσης  του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας εκφράζει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή την οποία υπογράφει εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο Αντιπρόεδρός κ. Βασίλης Κατωπόδης, αναφέρει:

“Η επιτροπή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Λευκάδας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη και την μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Ανδρέα Κτενά, αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Λευκάδας, για την προσπάθεια του να επιλύσει το πρόβλημα της αποπεράτωσης του ιερού ναού μας. Η άοκνη και επίμονη προσπάθεια του μαζί με την αρωγή της κ. Ρόδη Κράτσα περιφερειάρχη Ιονίων νήσων έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε σύντομα να επαναλειτουργήσει ο Ιερός Ναός του Αγίου Μηνά.

Επίσης μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ευτυχές γεγονός της έναρξης εργασιών του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα και συγχαίρουμε τον κ. Ανδρέα Κτενά για την καθοριστική συμβολή του μαζί με το ΥΠΠΟ τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο και άπαντες όσοι συνέβαλαν στην πολυετή προσπάθεια ανάκτησης και ανακαίνησης του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα στην κεντρική πλατεία Λευκάδας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων