08/07/2022 08/07/2022 Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου στο φερώνυμο ενοριακό παρεκκλήσι στην υψομετρική τοποθεσία 740 μ. μεταξύ των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας, με την πανοραμική θέα του κάμπου των Διρφύων και του Ευβοϊκού Κόλπου. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα ο Πρεσβύτερος Δημήτριος Κορόζης, εφημέριος ενορίας Μίστρου με την συμμετοχή πολλών πιστών...
Ενορίες : Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου Μίστρου Διρφύων
08 Ιουλίου, 2022 - 17:27

Η Εορτή του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου στο φερώνυμο ενοριακό παρεκκλήσι στην υψομετρική τοποθεσία 740 μ. μεταξύ των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας, με την πανοραμική θέα του κάμπου των Διρφύων και του Ευβοϊκού Κόλπου.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε σήμερα ο Πρεσβύτερος Δημήτριος Κορόζης, εφημέριος ενορίας Μίστρου με την συμμετοχή πολλών πιστών από την ευρύτερη περιοχή των Διρφύων και της Σέτας που τίμησαν την εορτή.

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων