28/08/2022 28/08/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, όπως είθισται κάθε χρόνο. Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός προς τιμή του Αγίου Φανουρίου, ενώ ανήμερα της εορτής Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο πατήρ Δημήτριος Αργύρης Σακελλάριος, εφημέριος του ιερού ναού. Συμμετείχε πλήθος...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας
28 Αυγούστου, 2022 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 17:35

Η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, όπως είθισται κάθε χρόνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός προς τιμή του Αγίου Φανουρίου, ενώ ανήμερα της εορτής Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο πατήρ Δημήτριος Αργύρης Σακελλάριος, εφημέριος του ιερού ναού. Συμμετείχε πλήθος πιστών, που κατέκλυσαν τον προαύλειο χώρο του ιερού ναού καθώς και το εσωτερικό του, ώστε να τιμήσουν την μνήμη του αγίου, προσφέροντας τις φανουρόπιτες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων