23/02/2022 23/02/2022 Φωτοστιγμές από το ιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου προς τιμήν του Αγίου Πολυκάρπου και με αφορμή τα ονομαστήρια του π. Πολυκάρπου, προϊσταμένου του ναού. Συμμετείχαν ο π. Αριστόβουλος από την Αγία Παρασκευή Νέας Σμύρνης, ο π. Παναγιώτης από τον Άγιο Αλέξανδρο Παλαιού Φαλήρου, ο εφημέριος της Μυρτιδιώτισσας π....
Ενορίες : Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 17:39

Ιερατικό συλλείτουργο σήμερα στη Μυρτιδιώτισσα για τα ονομαστήρια του π. Πολυκάρπου

Διαδώστε:
Ιερατικό συλλείτουργο σήμερα στη Μυρτιδιώτισσα για τα ονομαστήρια του π. Πολυκάρπου

Φωτοστιγμές από το ιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου προς τιμήν του Αγίου Πολυκάρπου και με αφορμή τα ονομαστήρια του π. Πολυκάρπου, προϊσταμένου του ναού.

Συμμετείχαν ο π. Αριστόβουλος από την Αγία Παρασκευή Νέας Σμύρνης, ο π. Παναγιώτης από τον Άγιο Αλέξανδρο Παλαιού Φαλήρου, ο εφημέριος της Μυρτιδιώτισσας π. Γεώργιος, ενώ συμπροσευχήθηκαν στο Ιερό Βήμα ο πολιός π.Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο ιεραπόστολος στο Καμερούν π. Παναγιώτης Κοντούλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων