30/01/2023 30/01/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Nέα Παραλία Θεσσαλονίκης τελέστηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, η Θεία Λειτουργία για την μνήμη των Τριών Ιεραρχών Προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων να κατακλύζουν τον Ιερό Ναό. Κατά τι διάρκεια της λειτουργίας αναγνώσθηκε το μήνυμα...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης
30 Ιανουαρίου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 16:28

Μαθητές και εκπαιδευτικοί τίμησαν τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Μαθητές και εκπαιδευτικοί τίμησαν τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Nέα Παραλία Θεσσαλονίκης τελέστηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, η Θεία Λειτουργία για την μνήμη των Τριών Ιεραρχών Προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων να κατακλύζουν τον Ιερό Ναό.

Κατά τι διάρκεια της λειτουργίας αναγνώσθηκε το μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Πριν την απόλυση της Θείας Ευχαριστίας ευλογήθηκε η Αρτοκλασία και η τελέστηκε δέηση υπέρ υγείας και φωτισμού των παιδιών, των δασκάλων και των γονέων.

Οι ιερείς του ναού ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς και oι Τρεις Ιεράρχες, να πρεσβεύουν και να φωτίζουν τα παιδιά μας!

Διαβάστε επίσης:

Η Εκκλησία της Ελλάδος τιμά τον Άγ. Φώτιο, τον υπέρμαχο της Ορθοδοξίας, στην Ι.Μ Πεντέλης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων