10/12/2019 10/12/2019 Μία ξεχωριστή παράσταση από την Θεατρική αμάδα των Νεανικών Συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως σε διασκευή και επιμέλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζαφέρη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30, στο Κινηματοθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πετρουπόλεως, (Αθ. Διάκου και Μπουμπουλίνας). Αναλυτικότερα, οι Νεανικές Συνάξεις του εν λόγω Ιερού Ναού...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 21:51

Ρωσικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στην Πετρούπολη

Διαδώστε:
Ρωσικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στην Πετρούπολη

Μία ξεχωριστή παράσταση από την Θεατρική αμάδα των Νεανικών Συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως σε διασκευή και επιμέλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζαφέρη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30, στο Κινηματοθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πετρουπόλεως, (Αθ. Διάκου και Μπουμπουλίνας).

Αναλυτικότερα, οι Νεανικές Συνάξεις του εν λόγω Ιερού Ναού και η Θεατρική τους Ομάδα, υπό την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του ηθοποιού παιδικής σκηνής Κωνσταντίνου Τζαφέρη, μας ταξιδεύουν στις ιστορίες της Στέπας και του Ρώσικου Χειμώνα, στην θέρμη των αισθημάτων και στην γλυκιά προσμονή της θείας Γέννησης.

Περισσότερα από 70 παιδιά και νέοι συμμετέχουν φέτος στην Θεατρική Ομάδα που εδώ και χρόνια εμπνέει τα μέλη της και δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να ψυχαγωγηθούμε και να διασκεδάσουμε.

Οι ιστορίες που ετοίμασαν για μας οι νεαροί ηθοποιοί ο σκηνοθέτης τους είναι: Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι – Με το χέρι απλωμένο, Βλαντίμιρ Οντογιέφσκι – Από το ημερολόγιο ενός τεμπέλη, Νικολάι Λέσκοφ – Παραμονές Χριστουγέννων, Νικολάι Γκόγκολ – Νύχτα Χριστουγέννων.

Η Είσοδος Ελεύθερη είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων