13/02/2019 13/02/2019 Συνεχίζονται οι μηνιαίες ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 εψάλη ο εσπερινός και η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, και στη συνέχεια ο πρωτοπρεσβύτερος και Προϊστάμενος του Ναού Άγιου Δημητρίου του ομώνυμου Δήμου στην Αττική, π. Ματθαίος Χάλαρης μίλησε με θέμα: «Ο ΑΓΙΟΣ...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου
13 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2019 - 21:18

Το ιερό λείψανο του Αγίου Δημητρίου στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος

Διαδώστε:
Το ιερό λείψανο του Αγίου Δημητρίου στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος

Συνεχίζονται οι μηνιαίες ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 εψάλη ο εσπερινός και η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, και στη συνέχεια ο πρωτοπρεσβύτερος και Προϊστάμενος του Ναού Άγιου Δημητρίου του ομώνυμου Δήμου στην Αττική, π. Ματθαίος Χάλαρης μίλησε με θέμα: «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡ».

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας και της ομιλίας, είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, που φυλάσσεται στο ναό του Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Ο π. Ματθαίος Χάλαρης ευχαρίστησε τον εφημέριο του ‘Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου π. Ευάγγελο Πολυχρονόπουλο και τόνισε πως έμεινε πραγματικά ενθουσιασμένος από την προσέλευση των νέων ανθρώπων του χωριού αλλά και του κόσμου γενικότερα, ενώ τέτοιες εικόνες συναντά κανείς μόνο σε μεγάλες ενορίες των Αθηνών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων