14/11/2018 14/11/2018 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδεύει τον συροορθόξο Πατριάρχη Αντιοχείας κατά την επίσημη επίσημη επίσκεψη του στην χώρα μας, κατά την κοινή παρουσία τους στο γραφείο του Προέδρου της βουλής, κ. Νίκου Βούτση, συνάντησε μεταξύ άλλων στον διάδρομο του κοινοβουλίου τον Νίκο Παππά. Ο Μακαριώτατος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με...
14 Νοεμβρίου, 2018 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018 - 15:39

Τα είπαν για λίγα λεπτά Αρχ. Ιερώνυμος και Παππάς

Διαδώστε:
Τα είπαν για λίγα λεπτά Αρχ. Ιερώνυμος και Παππάς

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδεύει τον συροορθόξο Πατριάρχη Αντιοχείας κατά την επίσημη επίσημη επίσκεψη του στην χώρα μας, κατά την κοινή παρουσία τους στο γραφείο του Προέδρου της βουλής, κ. Νίκου Βούτση, συνάντησε μεταξύ άλλων στον διάδρομο του κοινοβουλίου τον Νίκο Παππά. Ο Μακαριώτατος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής συνομίλησαν για λίγα λεπτά κατά την έξοδο τους από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

ΠΗΓΗ: Σωτήρη Σταθόπουλου / thetoc.gr

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων