16/01/2019 16/01/2019 Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης μέχρι τη λήξη της συνταγματικής της θητείας επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.  Ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως η ψήφος εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 14:41

Τζανακόπουλος: Επιλύουμε την ιστορική εκκρεμότητα με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Τζανακόπουλος: Επιλύουμε την ιστορική εκκρεμότητα με την Εκκλησία

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης μέχρι τη λήξη της συνταγματικής της θητείας επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.  Ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως η ψήφος εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, όπως τις περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας και σχετίζονται με τη Συμφωνία των Πρεσπών, την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και τις σχέσεις εκκλησίας πολιτείας.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παρτενέρ, προχωρά με συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο και πολιτικά επίδικα κάθε φορά” τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνοντας πως το επίδικο τώρα είναι η ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης που έχει χαρακτηριστικά υπέρ της κοινωνίας: “να προχωρήσουμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, να επιλύσουμε την ιστορική εκκρεμότητα με την εκκλησία, έτσι ώστε να εξορθολογιστούν οι σχέσεις”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων