28/08/2019 28/08/2019 Άγνωστοι εισέβαλαν με απειλητικές διαθέσεις στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και κατέστρεψαν με σπρέι εικόνες ως απάντηση στην εκκένωση των καταλήψεων στα Εξάρχεια. Οι δράστες άφησαν και προκήρυξη την οποία υπογράφουν ως «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» και πραγματοποίησαν την επίθεση ως απάντηση στην εκκένωση στα Εξάρχεια απειλώντας μάλιστα ότι θα κάψουν και το παρεκκλήσι...
28 Αυγούστου, 2019 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 11:21

Άγνωστοι κατέστρεψαν με σπρέι εικόνες σε παρεκκλήσι στα Σεπόλια

Διαδώστε:
Άγνωστοι κατέστρεψαν με σπρέι εικόνες σε παρεκκλήσι στα Σεπόλια

Άγνωστοι εισέβαλαν με απειλητικές διαθέσεις στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και κατέστρεψαν με σπρέι εικόνες ως απάντηση στην εκκένωση των καταλήψεων στα Εξάρχεια.

Οι δράστες άφησαν και προκήρυξη την οποία υπογράφουν ως «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» και πραγματοποίησαν την επίθεση ως απάντηση στην εκκένωση στα Εξάρχεια απειλώντας μάλιστα ότι θα κάψουν και το παρεκκλήσι δείχνοντας την πλήρη αποστροφή τους πρός την εκκλησία. Μάλιστα κατάφεραν να βάψουν πέντε από τις εικόνες που υπάρχουν στον ναό.

Οι καθαριστές του Ιερού Ναού ευτυχώς κατάφεραν να καθαρίσουν τις εικόνες.

Δείτε αναλυτικά:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων