19/09/2019 19/09/2019 H όσο το δυνατόν καλύτερη προς όφελος των Αθηναίων αξιοποίηση του κτιρίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, που εκκενώθηκε σήμερα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας «Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων», καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτιρίου, που βρίσκεται στη...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 20:37

Αξιοποίηση του «Τοσίτσειου Σχολείου» μετά την κατάληψη

Διαδώστε:
Αξιοποίηση του «Τοσίτσειου Σχολείου» μετά την κατάληψη

H όσο το δυνατόν καλύτερη προς όφελος των Αθηναίων αξιοποίηση του κτιρίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, που εκκενώθηκε σήμερα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας «Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων», καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών, Σουρμελή και Μάγερ, για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ώστε να βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής.

Ήδη, ο Δήμος Αθηναίων, αμέσως μετά την εκκένωση, όπως τονίζεται, «προχώρησε στον πλήρη καθαρισμό του εσωτερικού του κτιρίου, το σφράγισε και ξεκίνησε παρεμβάσεις αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου με ενίσχυση του φωτισμού της περιοχής για να είναι πιο ασφαλής και φιλική».

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων