27/01/2022 27/01/2022 Με ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Τιράνων διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα προσπάθειες ερμηνείας των θέσεων της Αρχιεπισκοπής για τα εκκλησιαστικά θέματα που αφορούν την Ουκρανία και την Αφρική ξεκαθαρίζοντας ότι οι θέσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου έχουν δημοσιευθεί από το 2019. Διαβάστε την ανακοίνωση : Από την Αρχιεπισκοπή Τιράνων διευκρινίζεται  ότι οι...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 0:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 8:12

Ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής Tιράνων για Ουκρανία και Αφρική

Διαδώστε:
Ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής Tιράνων για Ουκρανία και Αφρική

Με ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Τιράνων διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα προσπάθειες ερμηνείας των θέσεων της Αρχιεπισκοπής για τα εκκλησιαστικά θέματα που αφορούν την Ουκρανία και την Αφρική ξεκαθαρίζοντας ότι οι θέσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου έχουν δημοσιευθεί από το 2019.

Διαβάστε την ανακοίνωση :

Από την Αρχιεπισκοπή Τιράνων διευκρινίζεται  ότι οι απόψεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου  Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου για τα εκκλησιαστικά  θέματα  Ουκρανίας και Αφρικής έχουν διατυπωθεί με σαφήνεια στα κείμενά του, που έχουν δημοσιευθεί υπεύθυνα από το έτος 2019 μέχρι προσφάτως. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνευτική προσπάθεια, επιλεκτική χρήση, προσθήκη και διαστρέβλωση των θέσεών του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

26 Ιανουαρίου 2022

Εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιράνων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων