14/12/2020 14/12/2020 Επαφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφορικά με τη λειτουργία των εκκλησιών ενόψει Χριστουγέννων θα γίνει εντός της ημέρας, όπως προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.  Όσον αφορά το πρόσφατο συμβάν με πρόστιμα σε ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 13:22

Απάντηση Πέτσα για το πρόστιμο στον Ιερό Ναό στα Σπάτα

Διαδώστε:
Απάντηση Πέτσα για το πρόστιμο στον Ιερό Ναό στα Σπάτα

Επαφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφορικά με τη λειτουργία των εκκλησιών ενόψει Χριστουγέννων θα γίνει εντός της ημέρας, όπως προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Όσον αφορά το πρόσφατο συμβάν με πρόστιμα σε ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικολάου και το εάν η κυβέρνηση εμμένει στα όσα έχει προαναγγείλει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι θεωρεί πως «η εκκλησία μέχρι σήμερα έχει επιδείξει πραγματικά υπεύθυνη στάση όλο αυτό το διάστημα σε αυτόν τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε όλοι μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εκεί φτάσαμε: Πρόστιμα σε ναούς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων