14/07/2020 14/07/2020 Ο Ισμαήλ Καντεμίρ, ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου «Στήριξης Αρχαίων Μνημείων και Περιβάλλοντος», ο οποίος επί 26 χρόνια αγωνίστηκε για να ανοίξει για μουσουλμανική λατρεία η Αγία Σοφία και με δική του προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας το πέτυχε, δηλώνει πλέον προκλητικά ότι επόμενος στόχος του είναι η Δυτική Θράκη “Ο νέος στόχος μου, είναι...
14 Ιουλίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 8:33

“Επόμενος στόχος τα Βακούφια της Δυτικής Θράκης”

Διαδώστε:
“Επόμενος στόχος τα Βακούφια της Δυτικής Θράκης”

Ο Ισμαήλ Καντεμίρ, ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου «Στήριξης Αρχαίων Μνημείων και Περιβάλλοντος», ο οποίος επί 26 χρόνια αγωνίστηκε για να ανοίξει για μουσουλμανική λατρεία η Αγία Σοφία και με δική του προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας το πέτυχε, δηλώνει πλέον προκλητικά ότι επόμενος στόχος του είναι η Δυτική Θράκη
“Ο νέος στόχος μου, είναι στην Δυτική Θράκη και ιδιαίτερα να προστατέψουμε τα εν Ελλάδι βακούφια του σουλτάνου Μωάμεθ Πορθητή. Γνώριζα πώς μπορώ να το πετύχω στην Αγία Σοφία. Μακάρι να πετύχουμε και στην Ελλάδα” είπε χαρακτηριστικά.
Ο Καντεμίρ αποκάλυψε επίσης ότι μόλις βγήκε η απόφαση του ΣτΕ κάθισε πλάι στη σύζυγό του και έκλαψε: “Όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται για την απόφαση. Ανοίξαμε μία νέα εποχή. Ακόμη και από την Ιαπωνία επικοινώνησαν μαζί μου δημοσιογράφοι και θέλουν να μιλήσουμε” ομολόγησε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων