04/11/2021 04/11/2021 Έντονες συζητήσεις έχουν ξεσπάσει από χθες αναφορικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα η Καθηγήτρια Παθολογίας Ελένη Γιαμαρέλλου τόνισε ότι η λύση δεν είναι το lockdown και πως “το θέμα είναι πώς διαχειριστούμε τα άτομα που δεν πιστεύουν στον εμβολιασμό. Πρέπει να...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 11:28

Γιαμαρέλλου για εκκλησίες: Όταν τηρούνται οι αποστάσεις δεν υπάρχει κίνδυνος

Διαδώστε:
Γιαμαρέλλου για εκκλησίες: Όταν τηρούνται οι αποστάσεις δεν υπάρχει κίνδυνος

Έντονες συζητήσεις έχουν ξεσπάσει από χθες αναφορικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα η Καθηγήτρια Παθολογίας Ελένη Γιαμαρέλλου τόνισε ότι η λύση δεν είναι το lockdown και πως “το θέμα είναι πώς διαχειριστούμε τα άτομα που δεν πιστεύουν στον εμβολιασμό. Πρέπει να τους χειριστούμε ήρεμα χωρίς διάθεση τσακωμού».

Αναφορικά με τις Εκκλησίες, η κ. Γιαμαρέλλου επεσήμανε ότι τα μέτρα δεν είναι μόνο αν μπήκες στην εκκλησία και έχεις κάνει αντιγονικό τεστ. «Ψάλτες, ιερείς, επίτροποι πρέπει να κάνουν δυο φορές τη βδομάδα το αντιγονικό. Είναι υποχρεωμένοι εδώ και ένα χρόνο και το κόστος καλύπτει η εκκλησία. Όταν ο ιερέας έχει βάλει σωστά τις αποστάσεις και αερίζεται ο χώρος δεν κινδυνεύεις». 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων