15/07/2020 15/07/2020 Στις 19 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προβολή του νέου ρωσικού ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία των Ρομανόφ: γεγονότα και μύθοι» στη ρωσική τηλεόραση. Το τραγικό τέλος της τσαρικής οικογένειας και του προσωπικού του Οίκου των Ρομανόφ (η Ρομάνοφ, όπως αποκαλούνται στα ρωσικά) στα Ουράλια και σήμερα, εκατό χρόνια μετά, εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου,...
15 Ιουλίου, 2020 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 18:19

ΡΟΜΑΝΟΦ: Στις 19 Ιουλίου η πρώτη προβολή του ντοκιμαντερ

Διαδώστε:
ΡΟΜΑΝΟΦ: Στις 19 Ιουλίου η πρώτη προβολή του ντοκιμαντερ

Στις 19 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προβολή του νέου ρωσικού ντοκιμαντέρ «Η δολοφονία των Ρομανόφ: γεγονότα και μύθοι» στη ρωσική τηλεόραση.

Το τραγικό τέλος της τσαρικής οικογένειας και του προσωπικού του Οίκου των Ρομανόφ (η Ρομάνοφ, όπως αποκαλούνται στα ρωσικά) στα Ουράλια και σήμερα, εκατό χρόνια μετά, εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά και να ιντριγκάρει το μυαλό. Η παραπληροφόρηση είναι το κύριο εργαλείο εκείνων που ήθελαν να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια γι’ αυτό το έγκλημα. Η νέα ερευνητική ταινία βασίζονται σε πρωτότυπα μοναδικά έγγραφα, που φωτίζουν τις μέχρι τώρα άγνωστες περιστάσεις των δολοφονιών στο Περμ, την Αικατερινούπολη (Αικατερίνμπουργκ) και το Αλαπάγιεφσκ, το καλοκαίρι του 1918.

 

Πηγή: pravoslavie.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων