17/12/2020 17/12/2020 Ο βίος του αγίου παιδομάρτυρος Αλεξίου Ρομάνοφ για πρώτη φορά σε τηλεοπτική παραγωγή από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού στην Κύπρο. Διηγείται ο διάσημος ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον, ο οποίος στο τελευταίο μέρος της παραγωγής δίνει την προσωπική μαρτυρία της αγάπης αυτού και της οικογένειας του προς την οικογένεια των Βασιλομαρτύρων. Πρόκειται για μία...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 14:29

Ο παιδομάρτυς Αλέξιος Ρομάνοφ σε ταινία

Διαδώστε:
Ο παιδομάρτυς Αλέξιος Ρομάνοφ σε ταινία

Ο βίος του αγίου παιδομάρτυρος Αλεξίου Ρομάνοφ για πρώτη φορά σε τηλεοπτική παραγωγή από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού στην Κύπρο. Διηγείται ο διάσημος ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον, ο οποίος στο τελευταίο μέρος της παραγωγής δίνει την προσωπική μαρτυρία της αγάπης αυτού και της οικογένειας του προς την οικογένεια των Βασιλομαρτύρων.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παραγωγή, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο αρχειακό και επιχρωματισμένο φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και βιντεοσκοπήσεις του αγίου Αλεξίου.

Συνολική διάρκεια: 38 λεπτά

Μπορείτε να δείτε την ταινία-ντοκιμαντέρ εδώ:

Παραγωγή Ι. Μονής Μέσα Ποταμού με Ελληνικούς Υποτίτλους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων