08/10/2022 16/10/2022 Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος εκφράζει την ικανοποίηση του για την εκλογή του μέχρι πρότινος Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παράλληλα, στο μήνυμα του ο κ. Γεωργιόπουλος εύχεται στο νέο Μητροπολίτη Ηλείας «από καρδιάς καλή επιτυχία στα ποιμαντικά...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2022 - 19:52

Ικανοποίηση Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ηλείας

Διαδώστε:
Ικανοποίηση Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ηλείας

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος εκφράζει την ικανοποίηση του για την εκλογή του μέχρι πρότινος Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Παράλληλα, στο μήνυμα του ο κ. Γεωργιόπουλος εύχεται στο νέο Μητροπολίτη Ηλείας «από καρδιάς καλή επιτυχία στα ποιμαντικά καθήκοντά του» και εκφράζει την βεβαιότητα ότι «θα βαδίσει σταθερά στα χνάρια του προκατόχου του, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού».

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω την βαθύτατη ικανοποίησή μου για την εκλογή του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας. Η επιθυμία όλων των δημοτών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, την οποία εξέφρασα προ ημερών με επιστολή στήριξης προς τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο, έγινε πράξη.

Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας, ένας ιεράρχης φωτισμένος, σεμνός, ταπεινός, με σπάνιο ηθικό ανάστημα, με αξιόλογο πνευματικό έργο και πολλές ακόμη αρετές, θα βαδίσει σταθερά στα χνάρια του προκατόχου του, Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, προσφέροντας στην κοινωνία μας την πολύτιμη διακονία του.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα ποιμαντικά καθήκοντά του. ΑΞΙΟΣ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος νέος Μητροπολίτης Ηλείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων