08/10/2022 16/10/2022 Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τoν μέχρι πρότινος Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας. «Στο θεάρεστο και δύσκολο έργο του θα είμαστε όλοι δίπλα ως συμπαραστάτες και αρωγοί. ΑΞΙΟΣ!» προσθέτει, μεταξύ...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2022 - 20:02

Ο Δήμαρχος Ήλιδας συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Ήλιδας συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τoν μέχρι πρότινος Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας.

«Στο θεάρεστο και δύσκολο έργο του θα είμαστε όλοι δίπλα ως συμπαραστάτες και αρωγοί. ΑΞΙΟΣ!» προσθέτει, μεταξύ άλλων, ο κ. Λυμπέρης.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Ήλίδας αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζω τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές μου στον μέχρι πρότινος Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο για την ανάδειξή του στο αξίωμα του Μητροπολίτη Ηλείας.

Με την αφοσίωσή του στις Εκκλησιαστικές αρχές και αξίες, με τις θεολογικές του γνώσεις, την παιδεία, και την ανοιχτή σκέψη στα θέματα της σύγχρονης κοινωνίας, θα συμβάλλει στην πνευματική ανάταση και στην πρόοδο της Μητροπόλεως Ηλείας συνεχίζοντας το σπουδαίο ποιμαντορικό και φιλανθρωπικό έργο του προκατόχου του κ. κ Γερμανού.

Στο θεάρεστο και δύσκολο έργο του θα είμαστε όλοι δίπλα ως συμπαραστάτες και αρωγοί.

ΑΞΙΟΣ!

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Γιάννης Λυμπέρης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος νέος Μητροπολίτης Ηλείας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων